Paketo Blog

Το φάγαμε το πακέτο πατριώτη!

Λ. Ζαγορίτης: Τεράστιο κενό στον χώρο των ΜΜΕ

Posted by paketo στο 24/06/2009

Συνάντηση με αντιπροσωπεία εργαζομένων του «Ελεύθερου Τύπου» και του «Τύπου της Κυριακής», καθώς και του ραδιοσταθμού CITY FM είχε σήμερα ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Ζαγορίτης.

«Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά τη…

λύπη μας για τη διακοπή έκδοσης της ιστορικής αυτής εφημερίδας, της πετυχημένης εφημερίδας, και τη διακοπή λειτουργίας του Ραδιοσταθμού, που είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει ένα τεράστιο κενό στον χώρο των Μέσων Ενημέρωσης και να υπάρξει χωρίς δουλειά 450 εργαζομένους», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Ζαγορίτης.

Ο κ. Ζαγορίτης ενημερώθηκε για τα βασικά αιτήματα των εργαζομένων, καθώς και τις προτάσεις τους, τις οποίες δεσμεύτηκε να μελετήσει με μεγάλη προσοχή.

«Τις προσεχείς ημέρες θα μπορέσουμε να τοποθετηθούμε πάνω σ’ αυτές. Βεβαίως, μέσα στο πλαίσιο της κειμένης νομοθεσίας, είναι αυτονόητο ότι πρέπει να γίνει καθετί δυνατόν, προκειμένου με την εφαρμογή του νόμου οι εργαζόμενοι να έχουν τις μεγαλύτερες δυνατές διασφαλίσεις από πλευράς κράτους. Στη συνέχεια θα δούμε τι άλλο μπορεί να γίνει», επεσήμανε.

πηγή: Ναυτεμπορική

Sorry, the comment form is closed at this time.