Paketo Blog

Το φάγαμε το πακέτο πατριώτη!

Δυναμική επιστροφή για τους U2

Posted by paketo στο 01/07/2009

Οι U2 ξεκίνησαν την πρώτη τους περιοδεία μετά από τρία χρόνια, χθες Τρίτη, με μία εντυπωσιακή συναυλία στη Βαρκελώνη, μπροστά από 90.000 θαυμαστές τους, Καμπ Νόου.

Με μία από τις μεγαλύτερες σκηνές που έχουν φτιαχτεί ποτέ, η περιοδεία του ιρλανδικού συγκροτήματοςπεριλαμβάνει 31 πόλεις στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, με 3.000.000 να αναμένεται να τους δουν από κοντά, συνολικά. Περισσότερες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν εντός του 2010.

«Στην Ισπανία και στον κόσμο τα πράγματα είναι δύσκολα. Ευχαριστούμε που ήρθατε σε μας ξανά και ξανά» φώναξε ο Μπόνο, τραγουδιστής του συγκροτήματος κατά τη διάρκεια του σόου.

Το συγκρότημα έπαιξε…

παλιά και νέα κομμάτια του. «Beautiful Day», Sunday Bloody Sunday» και «Angel of Harlem,» ήταν μερικά από τα διαχρονικά κομμάτια, με το τελευταίο να το αφιερώνουν στον πρόσφατα εκλιπόντα, Μάικλ Τζάκσον.

Στο μέσον της συναυλίας συνδέθηκαν με το Διεθνή Διαστηικό Σταθμό. «Χαιρόμαστε που σας ακούμε είπε ένας αστροναύτης. «Διοικητά, βλέπετε ΤΗ Βαρκελώνη;» ρώτησε ο Μπόνο. «Αυτή τη στιγμή το ποιο ωραίο θέαμα στον κόσμο είναι ο πλανήτης γη» απάντησε ο αστροναύτης.

Οι U2 τρέφουν μεγάλες προσδοκίες από την περιοδεία, η οποία κοστίζει 100.000.000 δολάρια. Οι ζωντανές εμφανίσεις είναι πηγή μεγάλων εσόδων για συγκροτήματα όπως οι U2, αφού οι πωλήσεις των cd έχουν μειωθεί κατά πολύ λόγω πειρατείας. για να μεταφερθεί η τεράστια σκηνή χρειάστηκαν 120 φορτηγά.

Το Billboard θεωρεί ότι η περιοδεία τους με τον τίτλο «360» μπορεί να ξεπεράσει την προηγούμενη, τη «Vertigo» τη σεζόν 2005-2006.

Φόρος Τιμής στον Michael Jackson

πηγή: News 247

Sorry, the comment form is closed at this time.